dinsdag 3 september 2013

15 sept open dag Brabantse Kluis

Het kloosterterrein van het Missieklooster is groter dan alleen het kloostergebouw.... immers, het is al vanaf het begin, 110 jaar geleden, een klooster met kloosterboerderij. En kloosterkoeien.
Hoewel het klooster nu 110 jaar oud is, is het niet het oudste gebouw op dit terrein. De oude langgevelboerderij is maar liefst 60 jaar ouder!
En nu is het alweer 5 jaar geleden dat de Herberg de Brabantse Kluis open ging. Dat gaan we vieren!


Van harte welkom dus op 15 september 2013 in de Herberg de Brabantse Kluis. Kijk voor meer informatie op de website van de Brabantse Kluis.
Zoals u daar ook kunt lezen zijn er ook kleine uitstapjes naar het klooster. We gaan natuurlijk in ieder geval de kapel bekijken! Het verzamelpunt/startpunt en de tijden volgen later. Wel kan ik alvast verklappen dat we trappen zullen moeten lopen...

Reguliere rondleidingen (meestal enkele keren per week) kunnen ook worden afgesproken via de Brabantse Kluis, maar logischerwijze niet op 15 september.   

Van harte welkom op de open dag van de herberg!

1 opmerking:

  1. Echt een aanrader! Wij overnachtten onlangs ook een poosje in Brabant en dit betrof een van onze uitstapjes, we hebben er een heerlijke tijd gehad.

    BeantwoordenVerwijderen