dinsdag 15 augustus 2017

Landgoedfair in Beesd van 16-20 aug 2017

.... en, dankzij een weldoener, MET een kraampje van Missieklooster Heilig Bloed. Het kraampje staat al klaar, helaas kan ikzelf vanwege werkzaamheden elders er niet alle dagen bij zijn, maar, gelukkig kon ik wel mee opbouwen, en ben ik er de hele eerste dag.
We staan dicht bij de ingang, en wel in het poortgebouw en dus mooi droog. Maar we bidden natuurlijk toch voor mooi weer.

Klaar voor de start!
 Op ons kraampje goed te zien (links in beeld) is het aardewerk van zr. Bernhild. Geen twee stukken zijn hetzelfde, dus alles wat u koopt is uniek. Op het raam achter ons ziet u (prachtig lichtdoorlatend) werk van drie verschillende kunstenaars in Mozambique. Op de tafel rechts kloosterhandwerk, en links op de tafel kloostertuinsierpompoenen. We hebben ook religieuze artikelen, natuurlijk! Ik vind het wel grappig dat we in het poorthuisje een plek hebben gekregen; direct bij het traporgel. Orgelsolo's zijn echter niet inbegrepen.
En... vragen stellen mag natuurlijk ook....

De opbrengst van ons kraampje gaat naar onze projecten wereldwijd, in het bijzonder naar concrete projecten in Zuid-Afrika en Mozambique, en een deel is voor het reparaties van het kloosterdak in Nederland.
Welkom!


2 opmerkingen:

 1. Een heel goede en succesvolle verkoop gewenst voor jullie goede doelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi! This post could not be written any better!
  Reading through this post reminds me of my previous room mate!
  He always kept chatting about this. I will forward this article to him.
  Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!

  BeantwoordenVerwijderen